loader image

OVER ONS.

MOEVS Agency gelooft in een wereld die steeds sneller wordt, maar duurzamer moet en is in de Benelux distributeur van revolutionaire e-mobility die dit mogelijk maakt.

 

MOEVS Agency is een full-service distributeur van e-moblity producten. We zijn in 2018 opgericht en hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan van de E-mobility markt in de Benelux. We leggen de verbinding tussen de beste fabrikanten en de meest hoogwaardige dealers, waarbij we ondersteunen in logistiek, marketing en sales.

 

De afgelopen jaren is de markt van elektrische voertuigen hard gegroeid en hebben ontwikkelingen elkaar snel opgevolgd. We zijn ervan overtuigd dat de e-mobility markt nog lang niet volgroeid is. Er liggen nog veel meer kansen om verder te groeien en de kwaliteit te verbeteren. Om dit te bewerkstelligen, streeft MOEVS Agency naar een markt waarin merken en dealers elkaar versterken en verbonden zijn met de gebruiker. Goede distributie speelt een belangrijke rol, maar is niet het enige. Door variërende infrastructuur, verschillende wetgeving en veranderlijke vraag, zelfs binnen de landsgrenzen, is het belang van een lokale benadering essentieel. We leveren als distributeur maximale added value, waarbij persoonlijke benadering voorop staat.

ONS TEAM.

Wouter van der Kruijs

Founder

Daan van de Veerdonk

Commercieel manager

Joris IJpelaar

Accountmanager

Brian Bijlsma

Aftersales Manager

WAAROM MOEVS AGENCY?

Een added value distributeur die waarde hecht aan lokale content en ondersteuning van de partners.

VOORRAAD

MANAGEMENT

SNELLE LEVERING

MARKETING 

& BRANDING

SERVICE & ONDERSTEUNING