loader image

OVER ONS.

MOEVS Agency gelooft in een wereld die steeds sneller wordt, maar duurzamer moet en is in de Benelux distributeur van revolutionaire e-mobility die dit mogelijk maakt.

MOEVS Agency is een full-service distributeur van e-moblity producten. We zijn in 2018 opgericht en hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan van de E-mobility markt in de Benelux. We leggen de verbinding tussen de beste fabrikanten en de meest hoogwaardige dealers, waarbij we ondersteunen in logistiek, marketing en sales.

De afgelopen jaren is de markt van elektrische voertuigen hard gegroeid en hebben ontwikkelingen elkaar snel opgevolgd. We zijn ervan overtuigd dat de e-mobility markt nog lang niet volgroeid is. Er liggen nog veel meer kansen om verder te groeien en de kwaliteit te verbeteren. Om dit te bewerkstelligen, streeft MOEVS Agency naar een markt waarin merken en dealers elkaar versterken en verbonden zijn met de gebruiker. Goede distributie speelt een belangrijke rol, maar is niet het enige. Door variërende infrastructuur, verschillende wetgeving en veranderlijke vraag, zelfs binnen de landsgrenzen, is het belang van een lokale benadering essentieel. We leveren als distributeur maximale added value, waarbij persoonlijke benadering voorop staat.

ONS TEAM.

In 2019 begon ik begonnen met MOEVS en hebben we in het eerste jaar een selectie gemaakt van drie mobiliteitsmerken. In de loop van de jaren zijn er diverse merken gekomen en gegaan en zijn we uiteindelijk gekomen tot het aanbod van vandaag. Samen met het team houden we de trends nauwlettend in de gaten en introduceren we jaarlijks diverse gave nieuwe concepten en merken. Dit doen wij zowel fysiek in onze showrooms in Nederland en België als online in onze webshop.   Ons uiteindelijke doel? Toonaangevend zijn in heel Europa op het gebied van e-mobility met de beste klantervaring en de meest innovatieve vervoersmiddelen. Bij MOEVS gaat het niet alleen om productverkoop; we bouwen een community en doen dit samen met ons dynamische, innovatieve en gepassioneerde team.

Wouter van der Kruijs

Founder

In mei 2022 startte mijn avontuur bij MOEVS Agency. Afkomstig van mijn vorige rol als accountmanager, waar MOEVS een klant was, heb ik Wouter leren kennen. Hij had het idee om MOEVS Agency op te zetten en vroeg mij om dit mee op te starten. Nu ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen MOEVS Agency. Mijn doel is duidelijk: nieuwe merken vinden en ze in de Benelux op de kaart zetten. Het geeft me een ongelofelijke kick en trots om onze producten in het straatbeeld te zien. Bij MOEVS Agency doen we dingen net even anders. Met een jong, gepassioneerd team streven we naar het maximale zonder een 9-tot-5-mentaliteit. 'Work hard, play hard' is hier niet alleen een slogan; het is onze manier van werken. Elke dag is hier dynamisch en gevuld met ongelofelijk gave projecten.

Daan van de Veerdonk

Commercial Manager 

Ik startte als stagiair bij MOEVS na een introductie via de zus van Wouter. Na mijn afstudeerscriptie bij MOEVS Agency ben ik doorgegroeid naar accountmanager. Mijn focus ligt op dagelijkse partnercommunicatie, New Business en het onderhouden van relaties. Het doel is om e-mobility trendy te maken en MOEVS Agency binnen 5 jaar de nummer 1 distributeur van trendy micromobiliteit in de Benelux te laten zijn. MOEVS Agency onderscheidt zich met een jong, innovatief team dat kwaliteit boven kwantiteit waardeert. De werksfeer is uniek met regelmatige teamuitjes en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel. MOEVS is allesbehalve stoffig, met een moderne en prettige werkomgeving!

Joris Ijpelaar

Accountmanager 

In 2021 begon mijn avontuur bij MOEVS als stagiair, en na mijn afstuderen in 2022 ben ik direct aan de slag gegaan als Aftersales Manager. Samen met een jong, gemotiveerd en hip team werken we als een goed geoliede machine om de service naar nieuwe hoogten te tillen. Met MOEVS zijn we continu bezig om ons te verbeteren en zo de beste service te verlenen in de Benelux. Want bij MOEVS draait het niet alleen om onze voertuigen, maar om de ervaring, de service en de beleving van de klant.   Ons uiteindelijke doel? Toonaangevend zijn in heel Europa op het gebied van e-mobility met de beste klantervaring en de meest innovatieve vervoersmiddelen. Bij MOEVS gaat het niet alleen om productverkoop; we bouwen een community en doen dit samen met ons dynamische, innovatieve en gepassioneerde team.

Brian Bijlsma

Aftersales Manager 

Doordat ik opzoek was naar een hippe fiets, ben ik in aanraking gekomen met MOEVS. Na een bezoekje gebracht te hebben aan de showroom, raakte ik aan de praat met Wouter. Dat leidde tot de ontdekking dat MOEVS Agency nog een stagiaire zocht. In november 2022 begon ik als stagiaire en sinds zomer 2023 ben ik werkzaam als Digital Specialist. Als Digital Specialist bij MOEVS Agency focus ik me op website-onderhoud, orderverwerking, marketing en design. Het leerproces met nieuwe technieken maakt mijn werk afwisselend en uitdagend. Wat MOEVS Agency voor mij bijzonder maakt, is het gezamenlijke streven naar doelen. Het is niet alleen een leuk en gezellig bedrijf, maar ook een plek waar we samenwerken aan iets groots met een gezellige werksfeer.

Julian Manders

Digital specialist 

Vanaf augustus 2023 ben ik begonnen als stagiaire branding en grafisch vormgever bij MOEVS. Via de vriendin van Wouter, die ik tijdens een minor heb leren kennen, kwam ik in contact met MOEVS. Dagelijks hou ik me bezig met de grafisch vormgeving van creatieve uitingen zoals flyers, posters, kaartjes, communicatiestrategieën, en wil ik meer merkbeleving creëren met als doel MOEVS als merk te laten groeien. MOEVS is een jong en dynamisch team, waar iedereen kan groeien en gewaardeerd wordt. Elke dag is anders, en samen streven we naar het beste met een gezellige, motiverende werksfeer. Ons motto: work hard, play hard!

Noa Hol

Creative Brand Manager

WAAROM MOEVS AGENCY?

Een added value distributeur die waarde hecht aan lokale content en ondersteuning van de partners.

VOORRAAD

MANAGEMENT

SNELLE LEVERING

MARKETING 

& BRANDING

SERVICE & ONDERSTEUNING